Animal

Jag har extrem träningsabstinens!!

The Flood

Vilken rolig kväll!

Var ju som sagt hemma hos Agnes igår. Vi lagade lite mat och gosade med kissarna (aaaahsöta), sen drog vi hem till Mikaela en stund. Efter lite mingel där blev det tillslut Harrys om var både roligt och inte så roligt.

Agnes och jag tryckte in oss bland alla på det lilla dansgolvet och hade skitroligt! Dock var det helt sjukt vad folk tafsade och höll på. Fruktansvärt jobbigt och sånt pisses me off. Jag har aldrig varit med om något liknanade. Jag tappade tillslut räkningen över hur många gånger jag blev nypt i rumpan..

I kväll blir det en mysig hemmakväll. Ska bli så skönt att bara käka lite gott och dega i soffan framför en film.

Nu funderar jag på att ställa mig och baka en päronpaj. Grymt sugen på det, för den är ju så god!

xo

Just the way you are

Solen skiner och jag ska strax bege mig till bussen som tar mig till Kalmar. Först hem en sväng till mamma&pappa, och i kväll sedan ska jag hem till Agnes. Kommer bli myys.

Jag ser dock att det nästan är lika kallt ute idag som det var igår. Bleeeh. Tur att solen skiner och att det inte blåser i alla fall, då går det nog att överleva kylan i alla fall.

T och jag har planer på två veckor vid medelhavet i sommar, och jag gav som förslag att vi kan åka nu i stället, och komma hem i sommar. Han trodde att det skulle bli svårt, partypooper... Jsg längtar sååå till sommarn nu. Jag vill ha shorts och sandaler på mig. Inte dubbla stumpor och halsduk.

Nä, jag ville bara ge en kort update för nu måste jag packa ihop mina saker. Toodeloooo.

xo

Invincible

Sitter just nu på bibblan tillsammans med Sofi och Gabbi. Vi har suttit här sedan klockan tio och jobbat med första uppgiften i kursen. Det kommer vara en till uppgift, och sedan ska allt "sammanfattas" i en ganska rejäl rapport på 20-30 sidor. Lite segt måste jag erkänna. Fast den uppgiften vi håller på med nu är helt teoretisk och handlar egentligen mest om att leta fram svar från boken och föreläsningarna.

Fick en lite obehaglig överraskning när jag vaknade i morse f.ö; det var helt vitt ute. Det lilla gräs och asfalten som skymtat de senaste dagarna var nu än en gång gömda. Suck. Lite ledsen i ögat blir jag allt. Det är lite intressant egentligen, för jag älskar ju verkligen vintern annars, och det har alltid varit en av mina favoritårstider. Nu är jag dock så trött på snö och kyla att jag kan spy. Jag vill ha sol och grönt gräs, tack.

Igår var jag och hämtade ut ett paket från La Redoute som jag beställde i förra veckan (allting på rejäl rea!). Däri låg bl.a en grymt snygg kofta som jag tror kommer att bli något av en favorit. Tob kommenterade att jag har köpt ganska mycket kläder på sista tiden. Visst, det har jag kanske, men till mitt försvar har alltig varit på rea och det dyraste kostade kanske 150kr. Då tycker jag att det är okej ;) Nä men ibland så behöver garderoben uppdateras, och då är det ju skitbra med mellandagsreor etc!

En annan intressant sak är att jag köpte en inpackning hos frisören i fredags, som hon rekommenderade när jag var där. När jag sedan kom hem och läste på burken står det att man måste använda skyddshandskar. Eh? Vad är det för extrema kemikalier i den, och hur ska detta hjälpa mitt hår? Det återstår alltså att se om håret kommer att trilla av eller inte…

xo


On fire

Oj då, nu var det visst ett par dagar sedan det var någon aktivitet här!

Helgen har varit fullspäckad och händelserik, och supertrevlig. I fredags var jag med mamma och pappa och hämtade mammas nya bil (supernice!). I  lördags flängde Tob och jag runt och köpte upp diverse presentkort, och vi hade med oss en hel del kassar hem! Så nu börjar det äntligen se lite mer "färdigt" ut här hemma. Jag har saknat lite inredningsdetaljer, och sovrummet är långt ifrån färdigt. Nu har jag äntligen köpt en massa ramar som ska upp, och en jättesnygg lampa till fönstret.

Jag tycker ju att inredningsdeleb är det allra roligaste, så jag njuter!

Veckan som kommer verkar i alla fall bli relativt lugn, för en gångs skull. Tre föreläsningar och ett arbete som ska påbörjas, men som jag nämnt tidigare så är det en väldigt rolig kurs så det gör inget.

Jag måste bara berätta om en efterätt mamma gjorde idag; sinnesjukt god! Semifreddo med citron och turkisk peppar. En blandning av vaniljglass, citronglass, lemoncurd och en sås gjord på grädde och smält turkisk peppar. Nom nom.

xo

Honey, honey

Nu sitter jag här på skolan igen... Nä, det gör fakiskt ingenting. Det är en grymt rolig kurs som vi läser och tempot kommer vara såå mycket bättre än det har varit under hösten. Jag känner mig rätt nöjd. Har precis glufsat i mig en veggo-lasagne från Brofästet, mycket god!

Okej, så lite om "nya" håret; igår gick jag från att vara nöjd till sjukt missnöjd, och idag ligger jag lite mittemellan tror jag. (Jag försökte f.ö att ta en bild men det blir inget bra). Mycket handlr nog om att jag helt enkelt inte är van vid att se mig själv så här pass ljus. Jag har inte varit blond sedan jag var liten! Kvaliteten på håret känns lite sisådär just nu också, och jag tror nog att det mest är det som irriterar mig. Jag hatar slitet hår. Jag ska tillbaka till frisören på fredag och köpa en inpackning som tydligen var helt underbar (den var slut när jag var där) och som hon trodde skulle göra underverk. Det blir nog bra det här :)

Btw, jag vet att det är lite kallare idag (och att det ska bli svinkallt i helgen!?), men igår när jag åkte in till Kalmar så såg jag... grönt gräs! True story. Så det är inte dags att ge upp hoppet om vår än!

xo

Annie use your telescope

Idag hade jag alltså tid hos frisören på morgonen. Håret blev betydligt ljusare, och det kommer ta ett tag att vänja sig, men det är ändå fint. Jag kan tycka att det ser ut att skifta lite i grått på vissa ställen, men hon sa att det kommer att jämna ut sig. Hoppas verkligen det haha.

Det känns lite konstigt, för jag är verkligen inte van vid att vara ljus! Jag känner mig nöjd i alla fall, så det är väl det som är huvudsaken ;)

Jag ska försöka se om jag kan få till en bild sen, så får ni avgöra om det är grått eller inte haha.

Sitter i alla fall i skolan nu och börjar nya kursen om tjugo minuter. Det ska bli rätt spännande för jag har verkligen ingen aning om vad den här kursen egentligen innebär/innehåller/går ut på!

xo

Swim

Hallåå.

Det är vår ute! Eller ja, i princip i alla fall. Snön smälter bort, och det luktar verkligen vår ute. Mysmys. Jag upptäckte dock igår att båda mina höst/vinterskor läcker in. Det är ju verkligen suveränt så här i snösmältningstider... Är det någon som vet om det här vädret kommer hålla i sig ett tag, eller kommer det blir svinkallt och snö igen?

Jag beställde föresten en massa reakläder från La Redoute i fredags och fick precis reda på att kjolen är försenad och kommer tidigast 10e februari! Irriterande som sjutton. Fast huvudsaken är väl att den dyker upp överhuvudtaget antar jag. Det känns ju riktigt bra förövrigt när man beställer kläder och det står; Erhållen rabatt 1027kr. Då har man ju tjänat in en massa pengar ;)

I morgon ska jag först till frisören (YAY; jag älskar verkligen att gå till frisören. Det är så himla mysigt, och man känner sig så fräsch efteråt), och sedan är det kursstart för Service Management. Schemat ser väldigt bra ut, och vi kommer inte att ha någon tenta, utan seminarium. Känns super, för nu kommer jag att ha tid att träna också. Så snart studiepengarna har rullat in ska jag införskaffa ett mycket efterlängtat träningskort!

xo

Starlight

Så här spenderar jag en ensam söndagskväll; te, rostade mackor, nagellack och En Prinsessas Dagbok i bakgrunden.


Neutron Star Collision

Hemma i Ohamn igen med Lillebror i släptåg.

I kväll blir det god mat och bio på det! Mysmys.

Jag har egentligen inte så mycket mer att säga just nu; nu blir det tv-spel (of course så spöar jag skiten ur killarna!)

xo

Me and the moon

Idag är jag hemma hos päronen. Jag har ju en tenta i morgon bitti, och det går inga bra bussar då. Det är alltid lika trevligt att vara här, för jag brukar alltid ha med mig en massa saker tillbaka sen. Idag blev det tre nagellack och en tröja ;)

Jag har precis ätit en Subway-macka, vilket är lika gott som alltid! Är så glad över att de hittat till Kalmar. Ben&Jerry's också. Faktiskt lite häftigt att de valt att öppna just här!

Jag sitter och försöker ladda över en bild på mina fina torgvantar (eller iphonevantar är kanske det moderna ordet för dem?) som jag köpte på stan idag, men det verkar inte fungera just nu... Får försöka testa lite senare.

Nu ska jag i alla fall återgå till kalkyleringen (och vår/sommarkatalogen från La Redoute...)

xo

Boom Boom boom, even brighter than the moon moon moon

Jag vill shoppa! Det kliar i fingrarna efter att köpa saker. Vet inte riktigt vad det är jag vill ha, men vårkläder står högt upp på listan just nu. Har hittat ett par så fina vårskor, men det känns lite konstigt att köpa dem nu med tanke på att jag inte kommer kunna använda dem på ett par månader... Hittade även en vårjacka, men jag vet inte.

T och jag ska snart börja plocka ihop julen här hemma. Det känns som att det är dags nu. Vår gran är inte speciellt vacker, det sitter bara juulkulor högst upp, och ljusen har trillat av pinn (höhö). Det är nämligen så att våra små kissar tycker att det är en jätterolig leksak som vi plockade fram! Jag har gått och plockat julkulor överallt i hela lägenheten sen den åkte upp, och plockat bort eller helt enkelt flyttat upp alla kulor. Därav det lite speciella utseendet.

Jag tror dock att ljusslingan som vi har på balkongen får vara kvar ett tag till, det är ju faktiskt fortfarande rätt mörkt ute så jag säger att det är okej.



Midas säger hej!

xo

This love

Titta vad min fina fästman kom hem med till mig!


(Haha, de ser lite taniga ut, men det är bara för att vasen egentligen är för stor!)

xo

(*fin)

Update är är att jag har mer eller mindre hostat sönder bröstet. Feels nice. Jag låter som en gammal alkis som rökt i 50 år.

En lite mer positiv notering är att det smälter ute! Snorigt halt, men det går kanske åt rätt håll i alla fall? Jag hoppas inte att det kommer mer snö i alla fall. Det är lite tidigt för riktig vår, men så länge det går att se lite barmark är jag rätt nöjd. Jag är så fruktansvärt trött på min stora jacka nu.

Jag har egentligen inget annat att säga idag. Ville bara ge en liten uppdatering på att jag lever.

xo

You

Idag sov jag till klockan tolv! Helt sjukt. Jag gillar egentligen inte att sova så länge, för jag tycker att hela dagen blir helt konstig då. Idag var det dock rätt skönt. Hostar som en gris idag, och rösten hänger inte riktigt med.

Veckan som kommer nu är lite typisk, för jag har bara en föreläsning. I morgon klockan 0845. Det är en repititionsföreläsning innan tentan på lördag, så den är viktig att gå på också.

Förhoppningsvis blir mitt bloggande lite roligare och så efter all sjukdom och när det hqar lugnat ner sig lite med tentor.

Host host!

xo

Remembering sunday

Blir lite irriterad på att vara sjuk. Länge sedan jag mådde så här dåligt.

Jag lyckades i alla fall ta mig till tentan i morse. Blir jag godkänd (det kändes faktiskt bra!) så är det ju en fruktansvärd bedrift haha. Feber och fick sitta och snyta mig hela tiden, fräscht!

I kväll var det planerat Steakhouse med min älskling, så nu ska jag se till att vila vila vila så att vi kan komma iväg dit. I morgon finns inga planer, så då ska jag satsa på att bli frisk.

xo

Here we go again

Usch och fy; det verkar vara så att jag har åkt på en förkylning i alla fall. Trodde att jag skulle slippa när det aldrig verkade bryta ut, men icke. Så här sitter jag nu med snor och kan inte svälja pga en ond hals. Det är ju lagom tajming till alla tentor...

Det är synd om mig.

xo


Update: Måste dela med mig av en lite pinsam konversation som nyss tog plats:

T: Mamma&Lasses katter ser ju helt annorlunda ut från våra.

F: Ja, men det är väl inte så konstigt; de är ju en annan fågel.

Ahem, huvudet fungerar inte riktigt idag...

Clair de Lune

T skulle till Maxi, och det verkar som om Luna vill följa med!
(Inte kan jag förstå varför bilden blev liggande..)

xo

shine a light

God morgon people.

Utanför mitt fönster snöar det. Jag måste erkänna att jag är fruuuktansvärt trött på det här vädret. Jag älskar verkligen vinter, men den började så grymt tidigt i år att jag hunnit tröttna. Hur länge är det egentligen meningen att vi ska ha snö; ett halvår?? Fy. Fast slaskväder är verkligen det värsta jag vet...

Jag vill ha senvår/försommar, och inte behöva frysa rumpan av mig var eviga gång jag måste gå ut. Behöva dra på sig världens byllsigaste jacka och halsduk och vantar och långkallingar och dubbla strumpor.. Nä, tacka vet jag shorts och linne haha!

Just nu har jag dock världens roligaste syn framför mig: Midas sitter i fönstret och "jagar" snöflingor! Han blir helt fascinerad av de som fastnar på fönstret, och försöker fånga dem. Det är ganska stora flingor just nu, lätta att se, så de (Luna har anslutit sig) släpper dem inte med blicken. Haha, ja det är roligt med djur!

Nu blir det först frukost, sedan pluggpluggplugg.

xo

the frog prince

Det var nästan så att jag hade glömt bort hur fruktansvärt tråkigt det är med organisation&ledarskap...


Your love is a song

God morgon!

Var uppe med tuppen idag. Blir tyvärr så då jag har tre tentor de närmaste tre veckorna... Två omtentor och en "vanlig". Känns sådär. Omtentorna ska inte vara några problem, men sen ligger det en kalkyleringstenta mittemellan som inte alls känns bra. Har inte kunnat fokusera på den, så jag tror att jag kommer gå dit, kolla hur tentan är upplagd och sen gå. Vet inte när omtentan ligger, men de två första kurserna på vårterminen (som börjar om två veckor) kommer vi inte skriva tentor i. Skönt!

Vad som händer annars idag är att jag ska vakta posten, och hoppas att mitt laptop-fodral ramlar in! Får gå runt med datorn i ett örngott för tillfället, och det ser lite roligt ut. Det nya beställde jag från spreadshirt.se, så det är "specialdesignat".

Midas <3
Midas övervakar.


Nu ska jag återgå till mina böcker! Yay...


xo

Warmness on the soul

Jag är verkligen sämst på att ha en blogg. Det här är tredje gången som jag påbörjar den här bloggen igen!

MEN; jag tänkte så här, nu är det nytt år och det är ju faktiskt ganska roligt att blogga. Mitt liv är inte direkt det mest händelserika, men något intressant har jag ju säkert att dela med mig av.

Den här gången har jag även bestämt mig för att vara lite duktigare med bilduppdateringar.

Så, om det är någon som vill följa mig i min vardag så är ni välkomna!

(P.s. Jag önskar att jag kunde säga att designen är min egen, men icke. Detta får fungera som substitut till den dagen jag har tid och ork att sätta mig och knåpa ihop en egen!)

xo

RSS 2.0