Tonight

Okej, jag har insett att jag har en fruktansvärt tråkig blogg. Nu har jag ju inte det mest intressanta livet heller, så det kan ju ha något med det att göra, haha. Därför funderar jag på om jag kanske skulle bild-blogga lite mer, skulle det vara något? Vet inte riktigt än om jag kommer att klara av det, men jag ska försöka. Inte varje dag, men betydligt mer i alla fall. Jag tycker ju att det är roligt att fota (och jag har tappat det lite, vilket gör att detta skulle vara en bra idé på många sätt) och nu har jag photoshop på datorn igen så då blir det lättare.

Som sagt, jag ska ge det ett försök. Se om jag klara av att hålla det uppe haha.

Förhoppningsvis kan jag starta i morgon!

xo

I am a vulcano

Det har varit en mycket trevlig helg!

I lördags var ju som sagt päronen (och äpplet?) här på middag. Det bjöds på mumsig italiensk pasta och så en päronpaj till efterrätt. Blev hur gått som helst! Efter maten blev det lite TP (trivial pursuit) på playstationet, och självklart vann jag och Tob! Kan ha varit så att vi vann en gång var, minns inte riktigt...

Idag har det varit dubbelpass med marknadsrätt. Det är ett ämne jag tycker är väldigt intressant, dock är det liite svårt att greppa. Det är lagtext vi pratar om, och den är ju inte direkt skriven på "normalsvenska". Så det är väldigt mycket begrepp och ord att lära in, men som sagt tycker jag att det är intressant så det kommer nog gå vägen!

Sitter just nu och tittar på Trinny&Susannah stylar om Sverige. Dessa två är ju lite galna och sjukt härliga. Extra kul är det att MIKAs Makeup Academy är inblandade! Det är dem som står för sminkningarna på alla som stylas om.  Vilket bra forum för dem!

I morgon är det helt tomt i schemat. Tänkte passa på att ta lite sovmorgon och ett träningspass!

xo

Soundtrack

Jag har precis varit och hämtat ur mina Easytone-skor, och de är grymt snygga! Jag har gått runt i dem lite här hemma nu (en kvart högst) och visst känns det lite. Speciellt i låren. Det står att de belastar 28 % rumpa, 11 % lår och 11 % vader, men jag känner i princip bara av det i låren. Kanske måste använda dem regelbundet för att märka mer.

Jag ska i alla fall försöka vara duktig och använda dem lite varje dag. Ibland kanske jag har på mig dem i skolan, ibland bara hemma. Excited!

Ikväll kommer mina päron upp hit på middag. Kommer att bli mys. Det är inget annat planerat idag. Nu ska vi ta en vända med dammsugaren etc. vilket känns synd då solen skiner så fint, men men.

xo

Irritated

Nu är jag irriterad. Varför kan man inte välja expressfrakt från ablibris!?

Alive

En dag som denna önskar jag att vi hade en möblerad balkong. Hur nice vore det inte att kunna sitta där ute med en kopp kaffe och sola näsan? Very nice. Tycker det är synd att jag inte får fräknar, det är så fint med solfräknar.

Tänkte ställa mig med min brun-utan-solspray om en liten stund. Jag känner mig verkligen genomskinlig, så lite extra färg vore inte fel. Jag har upptäckt att min foundation, som är i den ljusaste nyansen, är lite för mörk. Då är det illa. Det känns också lite onödigt att gå och köpa en ny (den börjar även ta slut), för tanken är ju att bli brun i sommar!

Nä, nu ska jag fixa i ordning mig lite och traska in till stan för att hämta ut kurslitteratur (yay...)

xo

Guiding light

Dagens första redovisning/seminarium gick galant! Efter seminariumet fick vi dels feedback på redovisningen, men även slutpoängen för hela kursen. Vi fick 45p av 50p på rapporten! Helt sjukt ju! De tyckte att vi hade skrivit en jättebra rapport och att vi kopplat ihop allt på ett bra sätt. Det innebär att slutpoängen på kursen gör att vi hamnar på ett VG8! Jag är nöööjd.

Nu ska jag och Sofi förbereda oss inför nästa redovisning/seminarium som börjar vid ett. Vi är ju redan uppvärmda så det kommer gå hur bra som helst ;)

xo

I don't wanna be

Har precis skickat iväg en beställning av ett par Easytone-skor! Ska bli sjukt intressant att testa hur bra de egentligen är. Återkommer med ett omdöme!



xo

Sky battle

Det är söndag och solen skiner! Hur härligt är inte det! Snön är ju mer eller mindre borta också. Igår var det hur skönt som helst ute, vilket det ser ut att vara idag också men jag har inte varit ute än.

Igår hade vi ju som sagt vänner över på middag. Supertrevligt! Vi bjöd på en grym pasta med fläskfilé och mozzarella och grejer. Mums! Till efterrätt blev det cheesecake och sedan lite film. T och jag sa det att vi måste börja bjuda över folk mer, det är ju så trevligt.

Idag finns det inget speciellt planerat. Slappa lite. Förmodligen blir det en promenad i det fina vädret snart.

Veckan som kommer är intensiv i början för att sedan bli mycket lugnare. I morgon ska vi förbereda en presentation av den rapport vi suttit med den senaste tiden, till seminariumet på tisdag morgon. På tisdageftermiddag har jag och Sofi sedan ett till seminarium med redovisning som vi missade förra gången. Det är den intensiva delen. Sedan är det ledigt onsdag och torsdag, och på fredag eftermiddag börjar vi en ny kurs.

Nu ska jag klä på mig och gå en promenix!

xo

All the small things

DETSNÖARUTEJAGDÖR!

Får man gå och lägga sig igen och dra täcket över huvudet? Suck.

Idag är det biblioteket som gäller. Vi ska skriva klart det sista i rapporten som vi har hållt på med i några veckor. Det ska nog gå bra. Igår var vi dessvärre grymt oeffektiva och oinspirerade, så jag hoppas verkligen att det går bättre idag. Vi ska bli klara idag! Det vore ju dock skönt om vi inte måste sitta på bibblan heela dagen..

I morgon kommer Stefan och Emmelie på middag på kvällen, vilket ska bli supertrevligt. Det innebär också att morgondagen kommer att spenderas med en dammtrasa i ena handen, och en mopp i den andra.

Ikväll börjar Så ska det låta föresten! I like.

xo

Popular

Jaha så var det söndag igen. Varför ska helgen alltid gå så fort? Jag som inte ens gjort speciellt mycket. Igår bjöds det på middag hos Tobias päron, och sedan blev det Melodifestival och Ben&Jerry hemma i soffan. Det var så roligt för T var uppriktigt nervös över vem som skulle vinna. Hela säsongen har han hejat på Danny, men nu tror jag att han börjat tröttna lite på den låten (48 "In the club..." förekommer i låten...) så han spam-röstade på Saade. Allt för att inte The Moniker skulle vinna! Är sjukt nöjd över att han inte vann, tanken på att skicka ett baltiskt barnprogram lockade aldrig mig.

Nu sitter jag och dricker kaffe och leker lite i Photoshop. Gud vad jag har saknat att ha det programmet på datorn! Livet blir så mycket enklare.

Kommande veckan är relativt lugn. I morgon är det föreläsning och något case hela dagen. Så ser även halva tisdagen ut, och resterande del ska vi sitta och skriva klart vår rapport. Jag tycker att vi har en väldigt bra grund i vår grupp just nu, så det som behöver göras nu är bara att skriva ihop allt. Vi hade en intervju på The Body Shop i torsdags som gick jättebra, så den delen ska kopplas ihop med teoridelen som vi redan skrivit. Jag tror det kommer bli jättebra!

La ju upp en bild på Midas häromdagen, så här är en på Luna;



xo

Warmness on the soul

Måste bara visa en gammal bild (från i somras) på Midas som jag bara älskar!



xo

When I grow up

Okej, jag har som synes haft en liten bloggtorka den senaste tiden. Mest för att det faktiskt inte hänt speciellt mycket utöver det vanliga.

Har haft föreläsningar och inlämningar etc precis som vanligt, och det flyter på bra. Tempot i den här kursen är något högre än i den förra, men vi kommer inte att ha någon tenta så det är bara inlämningar. Det ska nog gå bra. Kursen, precis som den innan, är inriktad mot marknadsföring och det är så roligt! Jag har upptäckt att det kanske är ett ämne jag skulle jobba inom så småningom? Fast, vi har ju inte kommit till inköpskursen än så...

Något annat då? Har fått in lite shopping de senaste dagarna. Nu har jag bunkrat upp med trosor, bhar och strumpor, vilket f.ö måste vara det absolut tråkigaste att köpa! Nu behöver jag iaf inte göra det på tag.

Kan man säga att våren är här nu? Jag har börjat med converse och bytt till en betydligt mindre jacka, så JA säger jag! Idag har jag haft jättemycket vårkänslor och det har luktat så gott ute. Det blåste halv storm här igår, vilket verkligen var synd för hade det inte gjort det hade det varit den perfekta vårdagen.

En annan sak jag kan berätta är att T har gått och köpt en ny TV. 46 tum, 3D och helt enorm! Det är såklart en grym bild och stor skillnad från vår förra (32 tum så det är lite skillnad i vardagsrummet..). Vi har hittills fyra 3D-filmer, bland annat Alice in Wonderland! Vi var och såg den i 3D på bio, så det ska bli kul att kunna se den på det viset hemma. Den är ju så braaa!

Tja, det var väl det hela. Jag ska vara lite bättre på att uppdatera i veckan!

xo

RSS 2.0