The formal weather pattern

Idag är jag ledig! Ska försöka fundera ut några frågeställningar till en rapport som vi ska skriva i den pågående kursen, men other than that så finns ingenting planerat.

Igår när jag gick av bussen och skulle gå hem så fick jag göra detta i full snöstorm! Det känns skönt att det äntligen kommer lite snö så att vi kan få en riktig vinter. Höhö.

Resterande del av veckan ser även den ganska lugn ut. Har lite föreläsningar bara. Helgen spenderas på nytt i Kalmar, och på söndag blir det födelsedagslunch för pappsen.

Nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe!

xo

Pop-pop

Hade en mycket trevlig kväll igår! Först var vi hemma hos Jim&Josefine och tittade på Melodifetivalen och umgicks. Träffade lite nya supertrevliga människor, så det var kul. Efter det drog vi ut och dansade till 90-talshits och hade det jätteroligt :)

Idag blir det en lugn dag. Det enda som är inplanerat är att tvätta (vi glömde visst göra det förra helgen, oops).

Detta blev ganska kort, men jag har inte så mycket mer att skriva. Nu tänkte jag titta på en film!

xo


Globes and maps

Vaknade upp till sol som ganska snabbt övergick till snöfall. Nu verkar dock solen smyga sig fram igen! Skönt.

Så snart T har duschat klart och fixat klart sig ska vi förbi stan en stund. Vi ska köpa en present till T:s syster som fyller år, och sedan ska vi åka och äta gott och uppvakta. Senare ikväll blir det eventuellt utgång!

Måste bara dela med mig av min grymt produktiva gårdag. Jag hann med ett hårt pass på gymmet, hem och städa hela lägenheten grundligt och sedan laga mat. Allt innan T kom hem från jobbet. Jag kanske skulle satsa på en karriär som hemmafru? ;)

xo

The mixed tape

Hellå!

T har fått dille på cappuccino så det sitter jag och dricker just nu, supergott.

Idag har jag inte jättemycket planerat. Har lite funderingar på att gå på aerobics+step ikväll, men jag verkar få ondare och ondare i baksidan på låren ju mer dagen fortskrider (träningsvärk!) så jag vet inte haha. Det sägs ju dock att det bästa sättet att bli av med träningsvärk är att träna så det vore kanske en bra idé. Det vore väldigt roligt faktiskt...

I går blev jag grymt sugen på citronmuffins så det var bara att knalla ner till ICA och köpa citroner! Hur gott som helst. Saftiga blev dem också, men i receptet skulle man knappt ha i någon citron alls (enligt min mening) så jag tror jag hade i tre gånger så mycket citronsaft haha. Jag älskar surt, och inte för att muffins ska vara sura och det blev dem inte heller, men det ska smaka citron. Sådetså.

xo

A boy without a crown

Idag hade jag kunnat sova tills det blev mörkt ute igen, men icke. Blev väckt av sambon vid halv nio som tyckte att nu var det dags att gå upp. Efter mycket om och men blev det till att gå upp ändå, för jag kom på att jag skulle träna idag. Det är alltid skönare att vara där på förmiddagen för då är det inte lika mycket folk.

Därför sitter jag just nu och äter havregrynsgröt (vilket var det enda som fanns hemma, men nu är även det slut!). T ska åka och handla medan jag tränar och det behövs kan jag säga! Det är pinsamt tomt i kylskåpet och skåpen...

Termometern (på datorn hehe) hävdar att det är minus tre ute, men det blåser inte så det är ju skönt. Jag vill ha sol och grönt gräs och löv på träden och tunna fina vårkläder nuuu!

xo

Patience

Har suttit på bibblan tillsammans med Gabbi och Sofi sedan klockan nio. Det är lite finslip på rapporten och en powerpoint som ska färdigställas, men utöver det är vi i princip klara. Jag tror faktiskt att vi har fått ihop det väldigt bra, så det är skönt.

Tanken är att jag ska åka och träna senare i eftermiddag, men med tanke på väder och vind så är jag inte speciellt sugen. Jag måste hur som helst åka hem emellan så jag hoppas att vädret blir lite bättre.

T och jag "firade" som sagt alla hjärtans dag i lördags med middag&bio, men jag fick en jättebukett igår med både rosor och nejlikor och annat! Hur vacker som helst.

(ganska kass mobilbild dock...)

Efter idag så är jag ledig fram till på måndag då nästa kurs drar igång! Hur skönt som helst. Ska verkligen försöka ta vara på det och försöka få saker gjorda som jag annars inte hinner med. Det ska även bli grymt skönt att ha tid att träna när jag vill.

xo

The one that got away

Den här helgen har varit relativt lugn och avslappnad. Var som sagt i Kalmar hela helgen, vilket alltid är trevligt.

Idag var egentligen tanken att jag skulle till skolan för att tillsammans med min grupp färdigställa vår rapport. Efter en sömnlös natt och en huvudvärk utan dess like när det var dags att ge sig iväg fick jag dock se mig besegrad. Det var bara att ta sig tillbaka till sängen och försöka få några timmars sömn. Klev upp igen vid halv elva snåret och mår aningen bättre. Känner fortfarande att jag saknar ganska många sömntimmar dock, men det är bara att bita ihop och försöka få ihop den här rapporten.

Därför sitter jag nu hemma vid köksbordet och har lite sms-/mailkonferens med min grupp i stället. Det är ju inte dirket så att jag har någon jättelust att gå ut ändå... Tänker inte göra mer än absolut nödvändigt idag.

Nu måste jag försöka få i mig lite kaffe så att jag inte somnar sittandes vid bordet!

xo

Sidewalks

Snöblandat regn. Visst blir man helt mysig inombords? NOT! En liten silver lining är väl att det betyder att snön inte lägger sig, och att det som kom igår kanske försvinner.

Idag åker vi söderut till Kalmar. Ikväll blir det namnsdagsmiddag och i morgon ska T och jag ut och käka alla hjärtansdagsmiddag och lite bio på det förmodligen. Han jobbar kväll på måndag så därför tar vi det i morgon i stället. Funderade på grekiskt, ladda upp lite haha. Mums.

Jag kan verkligen inte fatta att vi faktiskt ska iväg två veckor i sommar. Helt sjukt. Hotellet vi ska bo på är helt fantastiskt, så jag är helt överlycklig över att vi faktiskt fick tag på det! Det har ju stått i tidningarna att i princip alla resebolagen sätter försäljningsrekord just nu, så jag trodde att vi bara skulle kunna få tag på skithotell. Men icke! Det kommer bli helt underbart. <3

xo

Bubblewrap

Vilket skitväder! Jag tycker det känns fruktansvärt onödigt att det ska komma mer snö nu! Jag trodde att vi äntligen hade fått vår? Visst, det är ju bara mitten på februari så tekniskt sett är det fortfarande vinter. Det är ju bara det att vi fick vinter redan i november, så nu känns det som att det borde vara i alla fall mars. Bläää.

Det känns inte jättelockande att cykla/gå bort till gymmet i halv snöstorm...

xo

Walk in the sun

Nu är resan äntligen bokad: 14e juli drar vi till sol&bad&slappardagar! Två hela veckor <3




xo

Fields of gold

Jag har kommit på en sak. Jag klarar inte av att dricka upp en kopp kaffe utan att det hinner bli kallt. Jag vet inte om jag dricker fruktansvärt långsamt eller något, men den sista fjärdedelen kvar i koppen brukar alltid vara kall när jag kommer dit. Kallt kaffe som verkligen är bläk också (dock tycker jag iskaffe är jättegott! Hur det kan komma sig är dock beyond me).

För övrigt så är det helt fantastiskt väder ute, om än åt det lite kyligare hållet. Jag sitter dock inne med skolarbete, men så länge solen strålar in genom fönstret så är det okej. Midas ligger i mitt knä (!!) och håller mig sällskap, vilket är mycket trevligt. De som är insatta vet ju att han inte tycker om mig lika mycket som han älskar T (överhuvudtaget så brukar han tycka bättre om männen...), så detta är exciting! Jag vågar inte röra mig, haha.

Var ju som sagt och tränade igår för första gången på två (!) år. Det var en gyminstruktion, så det var ju egentligen inte ett helt "pass", vilket gör faktumet att jag inte klarar av att lyfta armarna idag än mer pinsamt. Jag skämdes verkligen när det visade sig hur fasansfullt svag jag är i armar och axlar, haha. Där är något som jag definitivt kommer behöva lägga fokus på! Känslan att jag äntligen är igång är dock grymt skönt! Tror dock att jag hoppar över att åka dit idag, men förhoppningsvis kommer jag iväg en stund i morgon.

xo

(Psst, det är ju faktiskt min namnsdag idag så T; semlor på det? ;)

Wind Forest

Nu drar jag iväg till gymmet; wish me luck!

xo

Everything

Idag har jag varit på skolan och bland annat haft seminarium. En liten presentation av det vi har skrivit så här långt samt lite diskussion. Inget speciellt egentligen. Det känns skönt att den här kursen är så pass "slapp", då det är en skön och mycket välkommen omväxling!

När jag kom hem sedan var jag förbi gymmet för att kolla upp priset för ett träningskort bland annat, och vips så hade jag en gyminstruktion inbokad i morgon klockan tolv! Det ska bli grymt skönt att komma igång, men jag är så fruktansvärt otränad att det kanske blir lite pinsamt i morgon. Jag pratade i alla fall med en kille superrevlig kille som stod i receptionen. Han var jättehjälpsam och visade mig till och med runt! Det är ganska litet där borta, men jag tror att det kommer bli superbra. De har både gym, spinning och gruppträning så jag kommer att försöka kombinera lite av allt. De har några pass som låter jättespännande, så jag hoppas att jag ska kunna lägga in några sådana också!

Nä, nu måste jag se till att det blir någon mat i det här hushållet!

xo

Grenade

Solen skiner och jag ser en massa barmark! Hur härligt som helst.

Jag hade en väldigt mysig dag igår. Tog det bara lugnt, fikade (åt en supergod toscabulle!), käkade tacos och kollade Melodifestival och film. T gick ut med några vänner efter Melodifestivalen, så då var det bara jag och kissarna kvar hemma. Vi hade det mysigt ändå!

Idag så måste jag plugga lite, och förbereda mig inför seminaret som vi har i morgon. Det är ganska så informellt och fungerar mer som en diskussion, så det är skönt.

xo

Dance inside

Det ringde just folk och sjöng Ja må hon leva för mig! Mycket trevligt, trots att jag inte fyller på ett par månader...

Teenage dream

Jag vaknade vid elva idag. Jag antar att det behövdes med tanke på att jag har sovit riktigt illa hela veckan och drömt mardrömmar varje natt. Jag gillar dock inte att sova så länge, för halva dagen försvinner ju.

Nu har jag i alla fall ätit frukost, och om en stund ska T och jag in till den stora (hahahahah) staden. Vi tänkte ta en fika och jag ska förbi gymmet och kolla upp träningskort tänkte jag.

I kväll är det ju Melodifestivalen också. Jag är inget jättefan, men det kan vara kul att slötitta lite på. T ska eventuellt ut i kväll också, så något måste jag ju sysselsätta mig med!

xo

Weightless

Spenderade idag en väldigt produktiv förmiddag på bibblan tillsammans med Sofi, så nu är jag nääästan färdig med min uppgift. Ska finlira lite i morgon bara, så det känns mycket bra!

I kväll blir det än en gång utgång för min del. Vad har hänt egentligen, två utgångar på två veckor!? Det låter inte likt mig alls, nevertheless så ska det bli mycket trevligt. Det vankas först lite förfest hos Maja tillsammans med klasskompisar, och sedan blir det till att vifta sina lurviga på Harrys! De har Sex and the City tema där i kväll. Vet inte riktigt vad jag tycker om det dock...

Ett litet sidetrack; det tog mig två timmar att sminka mig idag. Whaaat? Först blev det riktigt fult och jag kände inte igen mig själv (utbildad? jag?), så då var det bara till att dra av allt och börja om från början. Andas in, andas ut. Jag blev i alla fall ganska nöjd till slut.

Nu blir det strax mammas mat (lax! nomnom)

xo

Counting the days

Idag när jag vaknade sipprade fågelsång in genom sovrumsfönstret. Ganska härligt, speciellt efter en natt fylld med mardrömmar..

Trots orolig sömn är det plugg som gäller idag. Måste försöka skriva klart uppgiften vi håller på med i kursen idag. Jag har dock totalfastnat och vet inte riktigt vad jag ska skriva, men förhoppningsvis släpper det snart.

Nä, jag känner att jag måste gå och hälla i mig ett par koppar kaffe så att jag kan orka med dagen. Vi får höras senare!

xo

RSS 2.0