The Wedding

Idag är det äntligen dags för Bröllopet! Åh vad härligt! Än har det inte hänt så mycket, men snart så. William&Kate är så fina tillsammans. Det ska bli så spännande att se hur hon ser ut idag, hon är ju så vacker.

Så ja, är lite busig och skippar dagens föreläsning. När jag insåg att jag skulle missa själva vigseln, var valet ganska uppenbart. Jag har ju väntat på detta i flera år!

xo

Update: Hur coolt är det inte med alla vackra hattar som kvinnorna ska ha på sig? Det är så brittiskt och häftigt :)

The Burrow

Idag har jag bara en sak att säga; jädra pollen!

The keeper of the keys

Påskhelgen har som sagt spenderats på Dunö {}. Mamma och Pappa rensade bland en massa bråte och hittade den här, som jag har velat ha i flera år men som varit försvunnen;


Fiiint!

T och jag passade även på att åka till IKEA idag och kom hem med en spegel vi tittat på i månader plus lite annat småplock som man alltid verkar få med sig.

Jag ska tillbaka i morgon för lite studysessions med morfar. Måste verkligen ta tag i kalkyleringen, blech. Jag hoppas att vädret håller i sig så kanske vi kan sitta ute i solen!

F.ö så fick vi spendera första halvtimmen hemma i lägenheten med att torka upp kattkräk. Mysigt värre. Luna verkar ha en hårboll fast i halsen så hon har kräkts fyra-fem gånger, men bara vätska :/

Nu ska jag göra mig en smoothie och slappa i soffan!

xo

Life of leaving home

Jag var ju på Zumba i tisdags och det var grymt roligt! Svettades som en gris, så som kompletterande konditionsträning tror jag verkligen på det. Jag ska på ett pass i kväll också. Ska försöka gå på de två pass de erbjuder varje vecka, och sedan komplettera med styrka på gymmet. :)

Igårkväll var vi bjudna på mat hos svärföräldrarna. Trerätters! På en vanlig onsdag, jag säger då det. Fick faktiskt ett påskägg också... ;) Det blev lax och en jättegod och fräsch efterrätt i alla fall, jättegott.

Egentligen så skulle jag ju ha sista föreläsningen innan påsk igår men den visade sig vara inställd! Det gör mig inte speciellt mycket, det var ändå ingen viktig föreläsning.

I morgon åker vi till Dunö för att spendera påsken där. Jag har laddat upp och har nu påskgula naglar! Jag som egentligen inte ens tycker speciellt mycket om påsk...

(Depend nr 210. Grymt svårmålat dock!)

Nu ska jag snöra på mig gympadojjorna och vandra in till "stan".

xo

Airwaves

Idag har jag en gräslig träningsvärk. Speciellt i låren. Jag känner mig inte direkt som världens smidigaste, om man säger så. Därför ska det bli extra intressant med Zumba ikväll! Det är första tillfället på gymmet och jag hoppas verkligen att det lever upp till förväntningarna :)

I morgon har jag en föreläsning på morgonen och sedan har jag påsklov! Hela nio dagar ledigt. Hur skönt!? Jag hoppas att vädret håller i sig. Jag kommer dock behöva plugga lite under ledigheten, men jag kommer att ha tid till att vara just ledig också. Mys.

xo

Conscious

Lyckades i morse, tidigt som attans (halv sju) få tag på den här superhypade klänningen från H&M:s kollektion Conscious Collection!



Det har bloggats flitigt om den sedan bilder på kollektionen släpptes för cirkus två månader sedan. Jag visste från första stund jag såg den att den måste jag ha! Och nu är den snart min; leveranstiden är satt på sju veckor...

xo

Thank you



När jag gick till bussen idag mötte jag en Ben&Jerry's-kossa som gick runt med en bricka glass! Tusen tack! Norpade åt mig en sorbet som är supergod! Den 12 april är det nämligen Free Cone Day som innebär att alla Ben&Jerry's-glassbarer delar ut gratis glass :)

Skyway Avenue

Hittade en lista som cirkulerar på diverse bloggar och tänkte why not!

1. Vilken foundation använder du?

Jag byter mellan två olika från Maybelline för tillfället. Är dock i behov av en ny!

2. Favoritconcealer?

Jag kan inte leva utan Make Up Stores Cover All Mix!

3. Vad har din hud för undertoner?
Gulgulgul

4. Din åsikt om lösögonfransar?

Tja, jag gillar väl det. Använder det i princip aldrig men vid festligare tillfällen absolut!

5. Slänger du din mascara efter 3 månader?
Dessvärre inte. Jag är faktiskt ganska dålig på det. Jag tycker dock inte att mina mascaror brukar hålla mer än kanske 5 månader ändå.
6. Vilken är din favoritmascara?

Jag gillar Maybellines Falsies och L'Oreals Million Lashes

7. Favoritapplikatorer?

Jag använder i princip endast penslar från Linda Mehrens.

8. Använder du någon primer?

Oh ja. Just nu endast för ögonen (kan inte leva utan Too Faced Shadow Insurance!), men en för ansiktet står högst upp på listan.

9. Favoritögonskugga?

Vet inte om jag har någon. Dras till bruna toner i alla former.

10. Favoritläppstift?

Använder inte läppstift speciellt mycket, men jag gillar Isadoras Jelly Kiss!

11. Favoritläppglans?

Too Faced Pillow Talk

12. Favoritblush?

Hm. Jag har ett från Clinique som jag tycker om.

13. Vad  tycker du om billigare "drugstore"-makeup?

Det finns väldigt mycket bra. Speciellt i England (Soap&Glory!)

14. Har du någonsin funderat på att ta en/gå en sminkkurs?

Well yes... haha.

15. Vilket är det värsta sminkmisstaget tycker du?

Fjortisranden

16. Föredrar du neutrala färger eller färgstarka nyanser?

Fyra nyanser av brunt

17. Nämn ett av dina favoritmärken när det gäller smink.

Too Faced.

1. Vilken foundation använder du?

bareMinerals Matte just precis nu.

2. Favoritconcealer?

Lancôme Effacernes Longue Tenue

3. Vad har din hudton för undertoner?

Jag drar ett snäpp åt rosa.

4. Din åsikt om lösögonfransar?

Älskar idén, men använder sällan.

5. Slänger du din mascara efter 3 månader?

Självklart! Och efter varje förkylning, eller om den sunkat till sig. Jag är fasen inte knusslig annars men när det gäller mascaror är jag helt nazi.

6. Vilken är din favoritmascara?

Har en hel radda favoriter men är ändå alltid på jakt.

7. Favoritapplikatorer?

Sigmas F80 Flat Top Kabuki, Sigmas E20 Short Shader, Linda Mehrens E2, MAC #217 m.fl.

8. Använder du någon primer?

Alltid under ögonskugga, under foundation om jag ska ut och festa.

9. Favvoögonskugga?

Hon älskade dem alla

10. Favvoläppstift?

Det är det här jag menar, omöjligt att svara på.

11. Favvoläppglans?

Se ovan

12. Favvoblush?

Eh, nej, det går inte.

13. Vad tycker du om billigare ”drugstore”-makeup?

Toppen! särskilt om man befinner sig i länder där “drugstore” faktiskt är lika med billigt.

14. Har du någonsin funderat på att ta en/gå en sminkkurs?

Nja, blir ju mejkad lite då och då men känner inget behov av att gå en kurs direkt.

15. Vilket är det värsta sminkmisstaget tycker du?

Äsch då, den enda missen man kan göra är att inte våga prova.

16. Föredrar du neutrala färger eller färgstarka nyanser?

Det beror helt på humör och lust

17. Nämn ett av dina favoritmärken när det gäller smink.

Too Faced


Thursday

Har inte sovit speciellt bra i natt. Drömde världens mardröm som resulterade i att jag inte vågade somna om. Usch och fy. Jag har drömt mycket (både "vanliga" drömmar och mardrömmar) på sistone, men detta var verkligen det värsta på väldigt länge! Blä.

Idag blåser det halv storm ute. Helt sjukt vad det blåser! Jag tror det blir till att stanna inne av rädsla att blåsa bort. Vi måste till Maxi senare i eftermiddag, men utöver det stannar jag här. Det är synd för utöver blåsten så ser det väldigt fint ut ute. Igår var det så skönt! Jag var inte ute jättemycket, men gud vad härligt det var!

Jag har inga föreläsningar idag, så det blir till att utnyttja den tiden till att plugga på annat. Jag måste läsa lite kalkylering varje dag nu, annars kommer det bli väldigt svårt och stressigt. Den tentan ligger bara tre dagar efter Marknadsrätten så det gäller att börja nu. Det är ju inte det enklaste ämnet precis heller...

xo

Rolling in the deep

Vilket underbart väder! Solsolsol och knappt någon vind alls, myys. När det är så här fint vill jag bara sätta mig i en bil och köra runt. Dessvärre måste man ju ha en bil för att det ska fungera...

Idag bäljar jag i mig kaffe. Har ingen energi alls. Jag har också börjat tappa extrema mängder hår igen så det är hög tid att börja knapra vitaminer tror jag. Jag har för övrigt gjort en observation; i ungefär samma veva som jag märkte att jag tappar mer hår än vanligt så har jag också börjat drömma jättemycket och ofta mardrömmar. Kan det vara ett samband? Alltså att det hänger ihop med en eventuell vitaminbrist. Konstigt är det i alla fall.

I fredags när vi var på stan så passade jag på att gå förbi Frank. för att boka om en tid. Nu ska jag dit om två veckor istället för efter påsk, så det ska bli skönt. Det blir klippning (fast jag toppar ju bara pyttelite) och färg. Främst är det för att fixa utväxten, men jag vill även jämna till färgen i längderna. Vet inte riktigt vad för sorts nyans jag är ute efter dock. Någon som har ett förslag på en passande (blond) nyans?

Nu sitter Midas och ropar på mig, så får väl gå och se vad han egentligen vill..

xo

L


Dreamers

Igår var det ledigt i schemat för min del. Eller ja, egentligen var dagen avsatt för plugg till duggan på tisdag, men jag fick inte mina böcker förens på eftermiddagen och det är lite svårt att plugga utan böcker. I alla fall så var även min sambo ledig igår så vi bestämde oss för att åka till Kalmar.

Det blev lite lunch och lite shopping. Jag köpte äntligen en ny svart kofta samt ett svart baslinne. För ett tag sedan så fick jag ett gåvobevis hos en guldsmed av mormor&morfar, så igår hade jag äntligen tid att gå och välja ut något! Det blev ett jättefint halsband med matchande örhängen. Lite svårt att fota men;


Helgen kommer spenderas tillsammans med Praktisk juridisk metod och Introduktion till EU. Vi får väl se hur det går...

xo

RSS 2.0